Wij garanderen dat er altijd een eerlijk en puur stuk vlees over de toonbank gaat. Wij hebben met een aantal slagers een veestapel ondergebracht bij boerenbedrijven in Noord-Holland en Limburg. De dieren worden daar goed verzorgd en krijgen natuurlijke voeding, wat zorgt voor een echt, lekker stukje kwaliteitsvlees, en dat proef je! Het is geen toeval dat ons rundergehakt de afgelopen 10 jaar, gekeurd op een onverwachts moment, met het cijfer 10 bekroond werd!
Mooi lams- en kalfsvlees mag natuurlijk ook niet ontbreken. Wij hebben kalfsvlees uit ruime loopstallen en lamsvlees van Texel of uit Nieuw-Zeeland. U kunt bij ons terecht voor een lekkere lamsrack of een fijne kalfsentrecote. Daarnaast hebben wij varkensvlees dat is voorzien van het mileukeur.
Het assortiment is ruim. Ook minder bekende vleessoorten als staartstuk en bavette van het rund zijn op voorraad. Wilt u echt iets bijzonders? Dan kan het altijd worden besteld.
Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.
We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst. Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en uit eigen keuken. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.
Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.
Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.
Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.
Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.