Smaakvol, puur en eerlijk

Keurslagerij Rudolf Blom is hét adres voor puur en eerlijk scharrelvlees, ambachtelijk bereide (rook)worstsoorten en vleeswaren, soepen en bouillons uit eigen keuken. Dat zijn namelijk de paradepaardjes van onze slagerij. Wij verkopen eerlijk vlees en doen ons werk met veel liefde voor het vak. Omdat wij bijna alle producten zelf maken en dit zoveel mogelijk op ambachtelijke wijze bereiden, hebben wij de mooiste producten van eigen fabricaat in onze slagerij.

Smaakvol, puur en eerlijk

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Verstand van lekker eten

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Passie voor het slagersvak
Worstmakerij

Worstmakerij

Achter in onze winkel hebben wij een modern ingerichte worstmakerij en rokerij. Met liefde voor ons vak maken wij hier op ambachtelijke wijze 80% van onze worst en vleeswaren. Deze worden bereid met fijne specerijen, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Eén van onze specialiteiten is de zowel nationaal als internationaal bekroonde rookworst. Deze wordt ambachtelijk gemaakt van de meest versie ingrediënten en minimaal twaalf uur gerookt op beuken- en eikenhout. Maar ook klassiekers als leverkaas en hausmacher maken wij zelf. Zelfs de meeste patés komen uit eigen keuken.

Blom, keurslager

Leusderweg 157
3818AC Amersfoort
0334615185

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten